Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Παρουσιάστηκε το κείμενο εργασίας-ξεκινάει ο διάλογος

Ξεκίνησε ο διάλογος και η διαδικασία πρός το 3ο Συνέδριο του ΝΑΡ, με την ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του κειμένου εργασίας για την καπιταλιστική κρίση. Η παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, είχε μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον. Παραβρέθηκαν αγωνιστές του εργατικού κινήματος, καθηγητές και διανοούμενοι, εκπρόσωποι οργανώσεων της επαναστατικής αριστεράς και συναγωνιστές από μέτωπα και κινήματα.
Την εκδήλωση άνοιξε εκ μέρους της Π.Ε. του ΝΑΡ ο σ. Γιάννης Ελαφρός, παρουσιάζοντας τους στόχους και την πορεία πρός το 3ο Συνέδριο του ΝΑΡ. Στη συνέχεια το "κείμενο εργασίας" παρουσίασε ο σ. Βασίλης Μηνακάκης, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ, αναφερόμενος στις βασικές θέσεις του κειμένου. Το λόγο πήραν εκπρόσωποι οργανώσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ σύντομο κλείσιμο έκανε ο σ. Αλέκος Αναγνωστάκης, μέλος της Π.Ε., που συντόνισε την εκδήλωση-παρουσίαση. Στην παρουσίαση δόθηκαν σε έκδοση το "κείμενο εργασίας" καθώς και έκδοση της Οργάνωσης Αθήνας του ΝΑΡ με συλλογή κειμένων των Μάρξ, Ένγκελς και Λένιν σχετικά με τα κρατικά χρέη και ελλείμματα.
Ανάλογες εκδηλώσεις-παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε όλες τις μεγάλες πόλεις από τις αντίστοιχες οργανώσεις του ΝΑΡ και της νΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου